Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KezdőlapKezdőlap  CalendarCalendar  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

You may think I'm ghostin', but the truth is I'm a liar
I sell you what I tell you, but you ain't a fucking buyer

belépés
it's bad karma
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
I don't believe in luck

utolsó posztok
I don't play the nicest

Baby Fletcher
12.09.21 21:25

Vendég
12.09.21 11:54

Vendég
27.08.21 14:31

Vendég
07.08.21 11:22

Vendég
15.07.21 8:59

Kim Min-So
23.06.21 21:30

Baby Fletcher
23.06.21 18:40
belépett tagjaink
such a heart breaker
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) 21.10.24 7:50-kor volt itt.

revenge partner maybe

Baby Fletcher
stonewall

Baby Fletcher
⋪ ⋫ :
revenge partner maybe 48ce4bf71cd57eff07661dc8280393115d43e1b5
⋪ posts ⋫ :
287
⋪ age ⋫ :
20
⋪ your place ⋫ :
thunder bay
⋪ face claim ⋫ :
abigail cowen
⋪ ⋫ :
revenge partner maybe 94049d362173d310d56613e0dff4d494eefb774c
⋪ i need ya here ⋫ :
revenge partner maybe Tumblr_og8l9fIVOE1tpi24go5_400

revenge partner maybe Empty
Témanyitásrevenge partner maybe ⋪ ⋫ 21.02.21 10:50

amit csak szeretnél
17-18 ⋪ ⋫ thunder bay student

Mondták már, hogy szép a kocsit? Meg a barátnőd? Hát igen, ő annyira szép, hogy nem tud ellenállni másoknak, vagy nem is akar. Szóval tudod, ő megcsal téged, ráadásul az exemmel, izgi, mi? Ő, nem volt mindig az exem, a te barátnőd segített rájönni, hogy egy igazi seggfej, és nincs rá szükségem. Nem tudom, hogy milyen ember vagy, illetve mennyire ragaszkodsz, a csinos lányhoz, de szerintem ezt nem kellene annyiban hagynunk. Megérdemelnék, hogy megkóstolják a saját főztjüket, nem? Bár a Thunder Bayesek nem igen szoktak velünk szóba állni, de remélem rendőrt nem hívsz rám, ha mégis megpróbálkozom majd beszédbe elegyedni veled. Ha meg nem hiszel nekem egyszer el kell jönnöd egy buliba, van egy olyan érzésem, hogy ezeket szokásod kerülni.

seo kang joon
a sztoriról ennyi lenne, mivel még hivatalosan nem találkoztak. A bosszúhadjáratra ötletem az van, de nagyon szeretném azzal együtt kitalálni, aki elviszi, hogy ne legyen annyira megszabva az elején. És amúgyis, jobb ketten törni a buksinkat, mint egyedül Very Happy hogy mi lesz a kér kari sorsa a későbbiekben, az is egy olyan dolog, amit szeretek nem egyedül kitalálni Razz a pb cserélhető, csak annyi kérésem van, hogy olyan igazán jó fiúsnak nézzen ki, szülők kedvencének, de legyen benne valami plusz, ami azért sejteti, hogy van a felszín alatt valaki más is, nem csak a jó fele:3 a neved teljesen rád bízom, de ha itt vagy, dobálj meg valami pm szerűvel, nagyon várlak *--*
Vissza az elejére Go down

revenge partner maybe
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakter részleg :: keresett karakterek :: elkelt karakterek-
Ugrás: