Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KezdőlapKezdőlap  CalendarCalendar  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

You may think I'm ghostin', but the truth is I'm a liar
I sell you what I tell you, but you ain't a fucking buyer

belépés
it's bad karma
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
I don't believe in luck

utolsó posztok
I don't play the nicest

Baby Fletcher
12.09.21 21:25

Vendég
12.09.21 11:54

Vendég
27.08.21 14:31

Vendég
07.08.21 11:22

Vendég
15.07.21 8:59

Kim Min-So
23.06.21 21:30

Baby Fletcher
23.06.21 18:40
belépett tagjaink
such a heart breaker
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) 21.10.24 7:50-kor volt itt.

she say, "do you love me?" i tell her, "only partly"

Jax Kingsley
stonewall

Jax Kingsley
⋪ ⋫ :
she say, "do you love me?" i tell her, "only partly" 27c3ce30fdbcc563553ebde678370f94e1260227
⋪ posts ⋫ :
107
⋪ age ⋫ :
21
⋪ face claim ⋫ :
andy biersack
⋪ ⋫ :
she say, "do you love me?" i tell her, "only partly" 039a5305ed11283fc0d48b0ecf7d4d28f08ab393

she say, "do you love me?" i tell her, "only partly" Empty
Témanyitásshe say, "do you love me?" i tell her, "only partly" ⋪ ⋫ 21.02.21 10:16

szép kis neved
17-18 ⋪ ⋫ stonewall student

Ha a magam és a társadalom közé épített falat egy házként vizualizáljuk, és én vagyok az egyetlen szobájába bezárva, a külvilág pedig a kertkapun kívül, az apám és a testvérként szeretett bajtársaim a nappaliban, akkor egyetlen személy van, akit beengedtem az előszobába. Azt, akit a nagy barátnőláz közepette fel akartam szedni. Általában a lányok szoktak fiúkat friendzone-olni, nálunk ez teljes mértékben fordítva történt.
Sokan azt hiszik, hogy ő mégis csak az egyetlen lény ezen a világon, akit képes lennék szerelemmel szeretni, az alapján, ahogyan nézek rá, de én akkor is képtelenségnek gondolom. Törődöm vele. Mint egy húggal. Csak talán egy fokkal annál még jobban.
Nem mondom, hogy nem vinném fel szobára minden egyes alakalommal, mikor egy kicsivel több alkohol kerül a szervezetembe a kelleténél, azt sem állítom, hogy nem álltunk már jó néhányszor vészesen közel ilyesmihez.
Minden más dologgal tudok mit kezdeni az életemben, csak vele nem.

olivia culpo?
Tudom, tudom, nyúlfarknyi kis jellemzés, de jelenleg ez minden, amit meg szeretnék kötni a leányzóval kapcsolatban. Ha megjöttél, mindenről tudunk majd még beszélni részletesebben, ha igényled, de első sorban szeretném azt tudni, hogy te mit hoznál ki a karakterből. Olivia nagyon dope lenne pb-nek a közös képek miatt, de természetesen választhatsz mást is, ha jól esik, csak egyeztessünk.  szív
Vissza az elejére Go down

she say, "do you love me?" i tell her, "only partly"
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakter részleg :: keresett karakterek :: elkelt karakterek-
Ugrás: