Vendég
| az árnyékom ⋪ ⋫ 30.03.21 20:22 | |
| keresetted neve neve 26+⋪ ⋫ outsiders (?) Nos hello TE! Te, aki minden délután a munkahelyem előtt parkolsz és hazáig követsz a fehér bentley-vel. Te, aki késő este is órákon át a kertünk előtt figyelsz. Te, akit biztos vagyok, hogy láttalak a bio zöldségesnél. Te, aki minden egyes nap ugyan abban a kávézóban kéred ki a lattédat, mint én. Te, aki mindennap szürkébe öltözöl, s hozzápasszoló sapkát veszel fel. ... Mondd csak, követsz engem?! Mit akarhatsz Tőlem, mi vezérel erre a tettre? Vagy csak túl paranoiás lennék és ez csupán véletlenek sorozata? Ki vagy Te? | Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a karakter, de pb-t változtatnál.. nos, érvekkel meggyőzhető vagyok, de ha lehet maradjon kérlek A csoport és a kor változtatható elem, az előtörténetem legvégén említem csak a karaktert, felületesen így a névválasztás is a Te döntésed, de szívesen segítek agyalni. Az, hogy a két karakter kapcsolata hogyan alakul, milyen szándék vezérel mikor követsz, azt is mindenféleképpen egyeztessük majd le. Szeretettel várlak! | |
|